+31 (0) 297 892 500 info@verhagentransport.nl

Organisatie

Verhagen is een jong transportbedrijf met als kernactiviteit het dagelijks geconditioneerd groepagevervoer van bloemen en planten vanaf diverse bloemenveilingen, Hollandse kwekers en exporteurs naar bestemmingen in Duitsland en Oostenrijk.

Omdat wij verschillende leveringen samen brengen op onze locaties in Aalsmeer en nabij Frankfurt Am Main, kunnen wij optimaal, op tijd en efficiënt leveren onafhankelijk van uw persoonlijke bestellingvolume. Wij werken altijd met dragers van uw eigen voorkeur, maar speciaal voor het bloementransport bieden wij ook onze eigen karren aan. Deze Verhagen-karren hebben een bouwhoogte van 280cm, teneinde het transport nog efficiënter en goedkoper te maken.

Vanzelfsprekend nemen wij ook de retourvrachten en de fusten voor u mee. Daarnaast nemen wij de saldo overzichten en verrekeningen met veiling en leveranciers voor onze rekening.

Naast onze kernactiviteit in Duitsland vervoeren wij ook luchtvracht, zoals bloemen, planten en groenten naar o.a. Londen Heathrow. Onze auto’s zijn uitgerust met rollerbaansystemen zodat wij ook luchtvrachtpallets kunnen vervoeren.

"Wij werken efficiënt en waarborgen een hoge kwaliteit!"

Postadres

Verhagen B.V. Postbus 1054 1430 BB Aalsmeer

Telefoon

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00u en 17.00u telefonisch bereikbaar op +31 (0)297 892 500.